Spareribs bestellen Leiden

N

Service

N

Kwaliteit

N

Klantvriendelijk

Spareribs bestellen Leiden


Spareribs bestellen in Leiden is niet zo moeilijk, maar ja, de ene sparerib is de andere niet. Veel spareribs zijn een beetje taai en droog, terwijl goede spareribs mals zijn en praktisch van het bot af vallen. Probeer dan eens de spareribs van Plein 10 in Leiden. Hier kunt u heerlijke spareribs bestellen en die kunt u zelfs thuisbezorgd krijgen als u dat wilt. Wij bieden een handige menubox aan met maar liefst 600 gram aan spareribs van uitstekende kwaliteit en met zorg bereidt. Trakteer uzelf vanavond nog door spareribs te bestellen bij Plein 10 in Leiden.

Spareribs bestellen en thuisbezorgd krijgen in Leiden of Voorschoten

Wilt u wel eens lekker en makkelijk eten? Wij ook, maar helaas bent u dan vaak aangewezen op dezelfde restaurants en dezelfde menu’s. En goede spareribs behoren in Leiden en Voorschoten vaak niet tot de selectie. Bij Plein 10 kan dat wel door de handige menubox met spareribs te bestellen. Hierin heeft u de keuze uit verschillende bijpassende sauzen en worden er 8 spareribs, met friet, bij u thuisbezorgd in Leiden of Voorschoten. Maak kennis met onze specialiteiten en plaats uw bestelling via onze website, of door gebruik te maken van onze handige app. Via de app wordt u overigens ook op de hoogte gehouden van lopende korting acties. De app kunt u downloaden in zowel de Appstore en via Google Play.

Bestellen bij Plein 10

Het bestellen en thuisbezorgd krijgen van onze spareribs is kinderlijk eenvoudig. Simpelweg een kwestie van uw bestelling via iDEAL met uw eigen bank afrekenen en na het ontvangen van uw betaling krijgt u de spareribs zo snel mogelijk thuisbezorgd bij het door u opgegeven adres in Leiden of Voorschoten. En heeft u toch nog vragen voor ons? Neem dan contact op via telefoonnummer 071-5324021. Wij staan u graag te woord.

  • Velden met een * zijn verplicht

Nieuw in ons assortiment:

De Crispy kipfiletburger *

De nieuwe Pleinburger **


* De Crispy kipfiletburger is leverbaar in naturel of hot spicey van voor €3.50!
** De Pleinburger met sla, tomaat, rode ui, gebakken ei en huisgemaakte saus voor €4.25!