Snackbar Leiden

N

Service

N

Kwaliteit

N

Klantvriendelijk

Snackbar Leiden


Als u op zoek bent naar de beste snackbar in Leiden of Voorschoten, dan kunt u stoppen met zoeken. Cafetaria Plein 10 heeft namelijk de lekkerste snacks en friet in Leiden. Op onze menukaart kunt u alle bekende snacks zoals frikandellen, kipcorns, en kaassoufflés terugvinden. En heeft u trek in iets anders dan blijft er ook genoeg keuze over. Wat denkt u van een Javaanse frikandel of een Sitostick? De keuze is bijna eindeloos bij onze patatzaak en snackbar in Leiden, vlakbij Voorschoten.

Ook voor menu’s komt u naar onze snackbar in Leiden

Soms heeft u geen zin om door alle snacks en soorten patat van de snackbar te lopen en wilt u gewoon een snelle hap. Cafetaria Plein 10 in Leiden, ook prima bereikbaar vanuit Voorschot, biedt daarom ook menuboxen aan waarin u eenvoudig een keuze kunt maken uit een snack en een lekker frietje. Probeer ook eens een van onze specialiteiten zoals onze menubox met 8 spareribs. Lekker makkelijk en snel klaargemaakt bij onze snackbar aan het Alexandrine Tinneplein in Leiden. Ook vanuit Voorschoten bent u in krap 10 minuten bij onze patatzaak.

Wij bezorgen ook!

Ook als patatzaak moet men met de tijd mee. Daarom kunt u bij cafetaria en patatzaak Plein 10 uw bestelling ook thuisbezorgd krijgen. Onze snackbar bezorgt in Leiden, Voorschoten en omstreken. Het betalen van uw bestelling doet u eenvoudig en vertrouwd via iDEAL en uw eigen bank. Uiteraard is ook contact betalen gewoon mogelijk. Bestel vandaag nog een lekker menu bij Plein 10 in Leiden of laat onze snackbar uw bestelling bezorgen bij uw woonadres in Voorschoten. Bestellingen kunt u plaatsen via onze website, maar het is ook mogelijk om via onze eigen applicatie te bestellen. Dan wordt u meteen op de hoogte gehouden van de bezorgtijd van uw bestelling. En u kunt ook gebruik maken van de kortingsbonnen die wij via de app versturen.

Vragen?

Onze website en applicatie zullen een antwoord geven op de meeste vragen, maar met het uitgebreide menu kan het natuurlijk altijd zo zijn dat u nieuwsgierig bent naar een van onze unieke en originele snacks. Bij vragen kunt u ons dan ook altijd bereiken via telefoonnummer 071-5324021. Wij staan u graag te woord en kunnen u de lekkerste snacks aanraden!

  • Velden met een * zijn verplicht

Nieuw in ons assortiment:

De Crispy kipfiletburger *

De nieuwe Pleinburger **


* De Crispy kipfiletburger is leverbaar in naturel of hot spicey van voor €3.50!
** De Pleinburger met sla, tomaat, rode ui, gebakken ei en huisgemaakte saus voor €4.25!