Eten bestellen Leiden

N

Service

N

Kwaliteit

N

Klantvriendelijk

Eten bestellen Leiden


Eten bestellen in Voorschoten of Leiden hoeft u niet meer bij thuisbezorgd te doen. U kunt nu ook uw eten thuisbezorgd krijgen via snackbar Plein 10 in Leiden. In onze cafetaria kunt u een keuze maken uit een uitgebreid menu van traditionele en originele snacks, vele soorten patat en hele menu’s die u allemaal thuisbezorgd kunt krijgen in Leiden of Voorschoten. Eten bestellen wordt makkelijk en lekker bij Plein 10 in Leiden! Kijk nu op onze online menukaart en laat u overtuigen door de uitgebreide keuze en de snacks die iedereen zullen smaken.

Eten bestellen in Leiden en thuisbezorgd krijgen in Voorschoten

Bij veel restaurants die online eten aanbieden, heeft u maar een beperkte keuze of is het eten behoorlijk prijzig. Bij Plein 10 bieden wij u net dat beetje extra en voor een zeer aantrekkelijke prijs. Eten bestellen in Leiden is bij Plein 10 erg eenvoudig. Net als bij de meeste thuisbezorgd restaurants in Leiden of Voorschoten kunt u een keuze maken op onze website en ervoor kiezen om eten thuisbezorgd te krijgen. U rekent makkelijk en snel af via iDEAL en dan krijgt u uw bestelling zo snel mogelijk thuis in Leiden of Voorschoten geleverd. En dan is het smullen geblazen, letterlijk, want wij leveren onze bestellingen altijd warm af. Kijk vandaag nog voor een lekkere menubox of een originele snack zoals een Fu loempia of een Willempie. En heeft u ’s middags een borreltje met vrienden, dan is onze uitgebreide warme bittergarnituur vast iets voor u!

Appt u honger?

Dan kunt u nu ook eten bestellen in Leiden en Voorschoten via onze speciaal ontwikkelde app. Daarmee wordt het bestellen en thuisbezorgd krijgen van eten nog makkelijker. Door gebruik te maken van onze app wordt u automatisch op de hoogte gehouden van uw bestelling en kunt u kortingscodes ontvangen voor onze aanbiedingen. De app van Plein 10 heeft u zo gedownload via de App Store of via Google Play. Onze ruime openingstijden maken het bovendien mogelijk om van ’s middags tot ’s avonds laat eten te bestellen in Leiden en omstreken, zoals Voorschoten.

Toch nog vragen? Neem contact op

Uw eten thuisbezorgd krijgen in Leiden of Voorschoten is bij snackbar Plein 10 een fluitje van een cent. Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat u vragen heeft over sommige van onze snacks of menuboxen. In dat geval helpen wij u ook graag verder en kunt u ons bereiken op telefoonnummer 071-5324021. Bent u een keer in Leiden? Kom dan gezellig binnen en laat u door ons verrassen met een overheerlijke menubox. Of probeer een van onze specialiteiten zoals de spareribs, daar krijgt u zeker geen spijt van!

  • Velden met een * zijn verplicht

Nieuw in ons assortiment:

De Crispy kipfiletburger *

De nieuwe Pleinburger **


* De Crispy kipfiletburger is leverbaar in naturel of hot spicey van voor €3.50!
** De Pleinburger met sla, tomaat, rode ui, gebakken ei en huisgemaakte saus voor €4.25!